voi että! kuinka nuo lapset voikaan kasvaa niin nopeaa!

mikael on alkanut jutella ihan älyttömästi! siis sen suu kävi eilen koko ajan. hain pojan hoidosta niin pälpätys alkoi, ja loppui vasta nukkumaan mentäessä :) saunasta kun tultiin, niin poika pyöritteli vaippaa kädessää, osoitteli kuvia ja tuumaili :"toita, toita, toita, toita" kaupassa kun käytiin niin koko ajan jutteli jotain, pöristeli kun kuljettiin kärryillä eteenpäin, ja kaikista paras : aina kun äiti katosi silmistä niin poika alkoi huikkia : " äiti, äiti". se on niin hauska kun se tulee niin tuntella ja niin käskevästi :) "äiTi", voi että, mä pakahdun onnesta!!!!! isi ja paappakin ovat aivan onnessaan, nyt kun poika pyytää syliin ja juoksee vastaan kun isi tulee kotiin tai paappa kylään :)

onhan niitä huonojakin hetkiä edelleen, mutta nämä hetket kyllä korvaavat ne mennen tullen! muutamana peräkkäisenä yönä on unikin maittanut, mikael ei ole herännyt kertaakaan. viime yönä heräsi kerran, mutta nukahti saman tien kun löysi tuttinsa. se on sellainen vili vilperi että! :) olen niin hyvällä päällä tänään. toivotaan että tämä tuuli jatkuisi, jos ei koko loppu viikkoa, niin edes koko loppupäivän.

ai niin. kodinkoneet on vihdoin ja viimein laitettu tilaukseen. toivotaan että ne tulisivat synttäreihin mennessä, niin olisi kaikki valmiina, eikä tarvitsisi hävetä puolivalmista taloa :)

menen nyt jatkamaan hyvän mielen ilmaisuani ruokatunnille.

-poistuu mairea hymy kasvoillaan-