harhauduin polulta tuossa aiemmissa kirjoituksissani. ehkä nyt olisi aika kirjoittaa siitä, mistä tänne tulin kirjoittamaankin.

mikaelin 1v synttärit lähestyy, ja olen ottanut ihan älyttömän stressin tarjoilusta ym. meillä kun on sen verran iso porukka ja eihän poika täytä sen 1v kuin kerran elämässään. huh! on tullut ravattua jos jonkinlaisilla sivustoilla etsiskelemässä ohjeita tarjoiluun. ja viimein päädyin tähän: yksi iso kakku, josta pyrin muokkaamaan jonkinlaisen nallekuvion, voileipäkakkua, lohi- ja kinkkutäytteisiä, sitten lisäksi jonkinlaisia keksejä. tämä saa luvan kelvata. voin ehkä jopa pyrkiä pistämään ohjeita ja kuvia tuloksista kehiin, jos vain muistan ja kerkeän ja viitsin ja vaivaudun :) jos siitä olisi jollekin muulle synttäreitä ym. juhlia järjestävälle hyötyä.

olen viimein taas palannut töiden ääreen, poika kun sairastui torstaina vauvarokkoon, niin jo on piisannut siellä kotona tekemistä. muutama ensimmäinen päivä meni siihen, että istuin sohvalla poika sylissä ja hyssyttelin. oli se pikkuinen niin raasu :( tänä aamuna oli vihdoin "täplät" hävinneet ja pystyin jättämään pojan hyvillä mielin hoitoon, se kun ei edes yhtään lähtöäni kitissyt! olemme jo vähän edistyneet.

tämä arkeen paluu kyllä tulee todella tarpeeseen. mikaelin rytmi meni ihan päälaelleen, nukkui aamusta ja valvoi yömyöhään. itse kun olisin halunnut yrittää pitää rytmistä kiinni. en oikein pysy enää herran perässä. joulun jälkeen se on ollut tätä samaa showta. illalla huudetaan monta tuntia ennen kuin viimein nukahtaa, ja sitten yöllä saattaa herätä jopa 4 kertaa! ja kaikilla kerroilla valvoi jopa pari tuntia. sitten ei kumminkaan aamulla väsytä.. alan itse olla melko väsynyt, aamulla kun pitää kumminkin herätä klo 6.30 että kerkeää hoitaa kaikki ennen töihin lähtöä. noh, en vielä vaivu epätoivoon. kuun lopussa on neuvola, jos ei parannusta tapahdu ennen sitä, otan asian siellä puheeksi.

 

synttäreiden järjestely on muuten tuonut mieleeni mikaelin syntymän. oli se semmoinen tapaus että voi voi. silloin ajattelin, että toinen tehdään, ehdottomasti! nyt ajattelen että onko minusta siihen sittenkään. ehkäpä kirjoittelen siitä sitten seuraavalla kerralla. nyt yhteys lääkääriin ja sitten takaisin hommiin!

ai niin, taas se laihdutuskuurikin pitäisi aloittaa. mutta siitäkin sitten myöhemmin :)

-hän kiittää seurasta ja poistuu takavasemmalle-