innostuin hieman testejä tekemään.. tässä yksi esimerkki, johon voin todella samaistua.

 

Aurasi pääväri:

Turkoosi

Turkoosi yhdistää aurassa älyn ja tunteen värit. Persoonana turkoosi on järjestelmällisen ajattelun ja herkkyyden yhdistelmä.

Herkkä turkoosi on myötätuntoinen ja rakastava ihminen, joka ei kuitenkaan sulje järjen ääntä omia valintoja tehdessään. Hän on hiljainen taustahahmo, joka tukee läheisiään ja vaistoaa herkästi heidän vaikeutensa. Ongelmien ratkaisuissa hän kuitenkin turvautuu analyyttiseen ajatteluun, eikä helposti sorru tunteen sanelemiin ylilyönteihin.

Vaikka turkoosin omat tunteet ovat herkät ja vaistonsa hyvä, pitää hänkin omat tunteensa mieluimmin kätkettynä toisilta. Ongelmien ilmetessä hän ei käänny ystävien puoleen apua pyytääkseen, vaan etsii järkevimmän ratkaisun omasta sisimmästään.

 

mikä ihme sen tekee, että pelkkä sää saa ihmisen tuntemaan itsensä niin pirun mitättömäksi persoonaksi?? täällä meilläpäin ulkona on harmaata ja vettä tihkuttaa. on se sitten niin ihanan talvinen tammikuun sää että! emmepä taida päästä pojan kanssa pulkkailemaan tänä talvena ollenkaan. näkeeköhän tuo seuraavan sukupolvi sellaista talvea ollenkaan mikä oli esim. minun lapsuudessani... no joo, ehkä jätän tämän tulevaisuuden ajattelun niille, jotka siitä todella ymmärtävät. itselleni riittää, ainakin tällä hetkellä, se että eletään päivä kerrallaan. vaikka toki joskus sitä hieman murehdituttaa tämä maapallon tulevaisuus. olihan sitä taas nähty amerikoissa ufojakin ja maailmanloppua ennustettu.. jos tämä maapallo nyt näinä päivinä räjähtää, tai tulee jääkausi tms niin eiköhän siinä ole ihan ihmisen oma tyhmyys takana. tai Jumalan tahto rankaista ihmistä, kun me ollaan niin hitto soikoon idiootteja. tässä ainakin oma henkilökohtainen mielipiteeni...

se siitä.

palaillaan taas myöhemmin tuntoja jakamaan!