testataanpas kuinka tämä toimii...

aluksi pieni tiedotus:

jos tekstit eivät kiinnosta, ei kukaan pakota niitä lukemaan, saatika sitten kommentoimaan. teen tämän lähinnä oman itseni takia, en teidän :) en toki kiellä kommentoimasta, jos on jotain sanottavaa, niin antaa palaa vain!

pitäisiköhän sitä aloittaa esittelemällä itsensä..

noh, olen 20v perheellinen naikkonen etelä-pohjanmaalta, perheeseen kuuluu; mies, 11kk ikäinen poika ja saksanpaimenkoira. käyn töissä enkä harrasta mitään sen erikoisempaa, koiran kanssa ulkoilu, lukeminen, musiikin kuuntelu ja lapsen kanssa touhuaminen. en tiedä oliko tarpeen, mutta siinä joitain tietoja itsestäni, jos joku raukka joskus tälle sivulleni eksyy :)

huoh, taas alkaa olla yksi kiireinen työpäivä ohi. täältä kun pääsee lähtemään pitää juosta poika pois hoidosta ja yrittää ehtiä henkkamaukalle housuja etsiskelemään.. mitäköhän siitäkin tulee, ihmislauman keskellä yhden huutosuolen kanssa.. voi voi.. sitten vielä porukoille ruokaa tekemään, aivan, meillä kun ei tuota omaa keittiötä vielä toistaiseksi ole.. vasta 9kk odotettu! huh, sitähän tuntee itsensä ihan raskaana olevaksi :) laskettuaika taisi olla 31.12.07 joten jollei kahden viikon kuluessa ala kuulumaan, täytyy varmaan alkaa käynnistellä jonkin sorttista uhkausta tilaajalle, heheh ollaanpas sitä taas hauskoja. sen jälkeen jos saisi vaikka hieman levätä, ennen kuin alkaa sen juniorin kanssa takkuamaan nukkumista..oliskohan siitä miekkosesta yhtään mihinkään apuun, eipä varmaankaan. juupajuu, täytyy varmaankin palailla takaisin maan pinnalle ja hommiin. viimeiset kirjaukset ja tulostukset ja sitten kenkien vaihto ja autoa kohti!

hän kiittää tältä erää, nähdään kunhan kerkeän taas eksyä tänne!

-väsynyt uranpuurtaja-