hui hai!

sain aivan mahtavan idean! kiitos siitä kuuluu "Äidin keittonurkkaukselle"! teen mikaelin synttäreille autotäytekakun!! idea on aivan loistava, toista on sitten toteutus :) näin kun ajattelee, niin kyllähän se ihan helppo on toteuttaa. voikin sitten mennä sormi suuhun kun todella alkaa sitä väsäämään.. voipi olla että ehkä teen ensin koevedoksen ja sitten vasta lopullisen :) kun nyt saataisiin se perhanan keittiö kuntoon, tai siis kodinkoneet paikoilleen. pinna on asiasta ollut kireällä jo useaan otteeseen, mutta nyt alkaa suoraan sanoen vituttaa tämä touhu! eipä sitä ollakaan vasta kun vuosi odotettu! kalusteet sentään on paikoillaan, mutta ruokaa joudutaan tekemään muiden nurkissa.. hitto!! tulipas vuodatettua tälle päivää. kiitos.

takaisin asiaan..

elikkäs, aion tehdä auton muotoisen täytekakun. ajattelin pohjaksi semmoista neliön muotoista pohjaa ja siihen päälle sitten vähän pienempi neliö ja molemmat halkaista keskeltä, sinne täyte. sitten päälle kermavaahto, pursottaa reunukset ja koristella valot ym.. kattoon tai tuulilasiin voisi kirjoittaa vaikka "mikael". ja tietty yksi kynttilä :)

tässä siis suunnitelma kokonaisuudessaan:

pohjat:                                                                                                                                                    ajattelin tähän jonkinlaisen KEVYEN version suklaakakkupohjasta

väliin:                                                                                                                                             vadelmamoussea, sekoitettuna tuorejuutoon ja kostukkeeksi vadelmamehua                                                  

koristeluun:                                                                                                                                  renkaat: lakurullat, pakoputki: vaahtokarkkipuikula, valot: jotain hedelmäkarkkia, ja tuulilasiin tai kattoon niillä sokeriväreillä kirjoittaa "mikael 1v" tms.

miltäs kuulostaa :)

palaan myöhemmin asiaan, ainakin voileipäkakkujen tiimoilta. ja laitan myöhemmin myös kuvia toteutuksesta :)

-kuulumisiin-